Rüyada arkadaşında silah görmek

Rüyada arkadaşında silah görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşında silah gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerinden itibaren belirli olumlu etkiler altındasınız.

Rüyada arkadaştan silah almak maddi anlamda feraha ermeye, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına silah vermek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını silahla öldürmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşından silah almak uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kızı olanların da gelin edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elinde silah görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının silahla yaralandığını görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşında silah görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının silahla vurulduğunu görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments