Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, düşmanını alt edeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işarettir.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi görünenlerine icabet göstermenizde fayda var.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kaka bulaştığını görmek borcunu ödeyeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada bokun eline bulaştığını görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına işaret eder.

Rüyada elinde kaka görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, içinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada eline kaka yapmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ele kaka yapmak asık yüzlerin güleceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada eline kaka bulaşmak insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments