Rüyada kalabalıkta el öpmek

Rüyada kalabalıkta el öpmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, endişelerinden kurtulacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalıkta el öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamak aslında niyetlenilmemiş olan pek çok sonuç doğurabilir.

Rüyada kalabalığın elini öpmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalıkta el öpmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada ölünün eli öpmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hızır aleyhisselamın elini öpmek kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek maddi anlamda çok zorlanacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mürşidin elini öpmek görgülü ve kültürlü olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli el öpmek tatsız sözlerin de unutulacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalettir.

Rüyada ölen bir insanın elini öpmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments