Rüyada kalçada sivilce görmek

Rüyada kalçada sivilce görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, huzurun bozulacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalçada sivilce gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir dostunuzdan alacağınız bir haber sizi heyacanlandırabilir.

Rüyada kalçada sivilce görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine rivayet eder.

Rüyada kalçada ben görmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada kalçada kıl görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük kalça görmek çok zor bir duruma düşeceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına alamet eder.

Rüyada açık kalça görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kalçadan iğne yapmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada kalça sıkmak güç alacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalçadan ısırılmak rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments