Rüyada kaleden atlamak

Rüyada kaleden atlamak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, mutluluğa ve neşeye, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaleden atlamak gördüyseniz:

  • Sanat aktiviteleri size daha çekici gelebilir.

Rüyada kaleden atlamak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kalebodur görmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaleden inmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada bir kale görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada deniz kenarında kale görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kale suru görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kaleci görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kaleyi savunmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, kendisi ile baş başa kalacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments