Rüyada kalem verdiğini görmek

Rüyada kalem verdiğini görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, geçim derdinden kurtulacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine işarettir.

Rüyada kalem verdiğini gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada birine kalem verdiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalem verdiğini görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana kalem verdiğini görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kalem satın almak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada yeşil kalem görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah kalem çekmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işarettir.

Rüyada siyah kalem sürmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments