Rüyada kanatlı adam görmek

Rüyada kanatlı adam görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, sohbetinin bozulacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına tabir olunur.

Rüyada kanatlı adam gördüyseniz:

  • Kısa, pek önemli olmayan birliktelikler veya grup gezileri yapabilirsiniz.

Rüyada kanatlı adam görmek işinde uzmanlaşacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kartal kanadı görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bacağının kanadığını görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada uçak kanadında uçmak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet eder.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına inanılır.

Rüyada kanatlı peri görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzün kanadığını görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işarettir.

Rüyada göbeğinin kanadığını görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments