Rüyada kanatlı görmek

Rüyada kanatlı görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada kanatlı gördüyseniz:

  • Durma noktasına gelen iş veya projeler bir an da kımıldamaya başlayabilir.

Rüyada kanatlı hayvan görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada dişin çıkıp kanadığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kanatlı dinazor görmek zarar etmeyeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kanadığını görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına işaret eder.

Rüyada burnunu kanadığını görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağın kanadığını görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet eder.

Rüyada sırtının kanadığını görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanatlı siyah at görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments