Rüyada kanatlı hayvan görmek

Rüyada kanatlı hayvan görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine inanılır.

Rüyada kanatlı hayvan gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız kişiler size rahatsızlık verebilirler.

Rüyada kanatlı hayvan görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine inanılır.

Rüyada kanatlı hayvanları görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalettir.

Rüyada kanadaya gitmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, işinde de hep başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada birinin başının kanadığını görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada ayağını kanadığını görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına inanılır.

Rüyada başın kanadığını görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı yemek zenginliğe kavuşulacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağın kanadığını görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments