Rüyada kanatlı olduğunu görmek

Rüyada kanatlı olduğunu görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, geçim derdine düşeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kanatlı olduğunu gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Rüyada tavuk kanat yemek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine delalet eder.

Rüyada babasının burnunun kanadığını görmek büyüyeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bileğin kanadığını görmek aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına alamet eder.

Rüyada göğsünün kanadığını görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı uçan at görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, önemli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatlanıp uçmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments