Rüyada göğsünün kanadığını görmek

Rüyada göğsünün kanadığını görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada göğsünün kanadığını gördüyseniz:

  • Bazı yardım ya da jestlere ihtiyacınız varsa, karşılığında neler verebileceğiniz konusunu da netleştirmelisiniz.

Rüyada göğsün kanadığını görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalettir.

Rüyada göğsünün kanadığını görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinin kanadığını görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunun kanadığını görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işarettir.

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada çenenin kanadığını görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada kartal kanadı görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün kanadığını görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments