Rüyada kanser olduğunu düşünmek

Rüyada kanser olduğunu düşünmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sevinç dolu haberler alacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, çirkin amellere, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanser olduğunu düşünmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada kanser olduğunu düşünmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, her zaman haklının yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliliği düşünmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev değiştirmeyi düşünmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin öldüğünü düşünmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölümü düşünmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin öleceğini düşünmek mallarının artacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılmayı düşünmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine inanılır.

Rüyada ölmeyi düşünmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sıdıka

Rüyamda kızımın benzının sarardıgını zayıfladığını kanser olabılecegını düşündüm derhal en ıyı doktorlara götürmem gerekıyormus kendısıde suratının sarı halinden endıselenıp üzüldüğünü gördüm yorumlarmışsınız