Rüyada kanser yarası görmek

Rüyada kanser yarası görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada kanser yarası gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada kanser yarası görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğaz kanseri olduğunu görmek iyi geçim halinde kalacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınını kanser görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kişinin kanser olduğunu görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada kansere yakalandığını görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanser ilacı görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına delalettir.

Rüyada bir kişiyi kanser görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments