Rüyada arkadaşını gebe görmek

Rüyada arkadaşını gebe görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını gebe gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Rüyada arkadaşını gebe görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının gebe olduğunu görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gebe bir kadın görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada dış gebe olduğunu görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına inanılır.

Rüyada gebe olmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyüyeceğine işarettir.

Rüyada ikiz gebe olduğunu görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gebeyken bebek düşürmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine tabir olunur.

Rüyada üçüz gebelik görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments