Rüyada kapalı dükkan görmek

Rüyada kapalı dükkan görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı dükkan gördüyseniz:

  • Oldukça cazip ya da faydalı görünen bazı teklif, öneri ya da davetler bir an da eskisi kadar olumlu görüntü vermeyebilir.

Rüyada dükkanı kapalı görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı dükkan görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini kapalı alanda görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada gözü kapalı olmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına inanılır.

Rüyada başı kapalı kadını açık görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı perde görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalet eder.

Rüyada kapalı bir yerde kalmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kapalı zarf görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments