Rüyada kapı kapamak

Rüyada kapı kapamak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, onu dinleyeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalettir.

Rüyada kapı kapamak gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Rüyada kapıyı açıp kapamak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada yüzüne kapı kapamak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzüne kapı kapamak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kapı pencere kapamak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine yorulur.

Rüyada kapı açmak kapamak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine alamet eder.

Rüyada kapı kapamak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, onlar tarafından yüceltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba kapısı kapamak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada kepenk kapamak eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments