Rüyada kapıda polis görmek

Rüyada kapıda polis görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kapıda polis gördüyseniz:

  • Belli şekilde davranmanız ya da belli yönde ilerlemeniz konusunda ısrarcı olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kapıda polis görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada evine polis geldiğini görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada polis çağırmak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisten arabayla kaçmak koltuğunun yükseleceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada polislerle kavga etmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis topluluğu görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada polisle çay içmek karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Rüyada deniz polisi görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments