Rüyada kapıya su dökmek

Rüyada kapıya su dökmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, çok kötü hissedileceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kapıya su dökmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler için daha bir süre beklemeniz gerekebilir.

Rüyada kapıya su dökmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalettir.

Rüyada kapının önüne su dökmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kapı önüne su dökmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, korkularının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bacaya su dökmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçeklere su dökmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine delalettir.

Rüyada başkasının eline su dökmek şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada kafasına su dökmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada kovayla su dökmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments