Rüyada kapıyı çekmek

Rüyada kapıyı çekmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, belalı insanlara denk geleceğine, sevinç ve mutluluğa delalet eder.

Rüyada kapıyı çekmek gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Rüyada kapıyı çekmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişten kıl çekmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada burun kılı çekmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet ağrısı çekmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına inanılır.

Rüyada kulak çekmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze beyaz kalem çekmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkarak besmele çekmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments