Rüyada kar suyu görmek

Rüyada kar suyu görmek iyi şeyler yaşayacağına, dertlerinden kurtulacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kar suyu gördüyseniz:

  • yanlız başarılarınız karşısında ummadığınız bir ikramiye ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kar suyuyla abdest almak zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kar suyu görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada erimiş kar suyu görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına işaret eder.

Rüyada kar suyuna düşmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kar suyu içmek çok mutlu günler geçireceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada su ve kar görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar ve su görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına yorulur.

Rüyada karlı su görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Eylül

Rüyamda benim olmadığını düşündüğüm bir evin balkonundan heryerin kar oldunu gördüm çok güzel bir görüntüyü. Eşimi çağırdım göstermek için o da bakınca çocuklara haber vermek için yanımdan ayrıldı. o anda karlar çok hızlı bir şekilde eridi balkonda ayaklarım kar şunun içinde kaldı. Bileklerime kardar suyun içindeydim.