Rüyada kara bina görmek

Rüyada kara bina görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara bina gördüyseniz:

  • Ama, o kişi dört gözle sizin itiraflarınızı bekliyor.

Rüyada kara bina görmek hırsızlık yapacağına, üzücü haberler alacağına inanılır.

Rüyada ev bina görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada binadan atlayan birini görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada bina yıkılması görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada dönen bina görmek işinden evine gidip geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binada bulunmak zenginliğinin, konforunun artacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina içinde gezmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binaya girmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments