Rüyada kara fatmalar görmek

Rüyada kara fatmalar görmek makamının artacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada kara fatmalar gördüyseniz:

  • Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Rüyada evde kara fatma görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada kara fatmalar görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet eder.

Rüyada uçan kara fatma görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara fatma yemek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, büyük aksilikler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kara fatma öldürmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kara fatma görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine delalet eder.

Rüyada filizlenmiş fasülye görmek isteklerin yerine geleceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada fatma ananın elini görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments