Rüyada kara gömülmek

Rüyada kara gömülmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada kara gömülmek gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz.

Rüyada kara gömüldüğünü görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada kara gömülmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmeden mezara gömülmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın gömüsü bulmak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına delalet eder.

Rüyada gömü kazmak iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinin gömüldüğünü görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda gömülmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumun içine gömülmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments