Rüyada kara kedi atmak

Rüyada kara kedi atmak sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, alım gücünde yükselme olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi atmak gördüyseniz:

  • Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir.

Rüyada kara kediyi evden atmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kediyi atmak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kara kedi atmak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına delalettir.

Rüyada iki kara kedi görmek büyük zararlar getireceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi tarafından tırmalanmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulur.

Rüyada kara kedi yakalamak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments