Rüyada kara kedi boğmak

Rüyada kara kedi boğmak büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, allah’ın kendisinden yana olacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, her zaman hürmet göreceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi boğmak gördüyseniz:

  • Tadilat, tamirat, dekorasyon, alım-satım, kiralama yada aile üyelerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz.

Rüyada kara kedi boğmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi boğmak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada kedi boğduğunu görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada kediyi boğmak bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada kediyi suda boğmak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük kara kedi görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kara kediyi kovalamak hayırlı haberler getireceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments