Rüyada karakoldan kaçmak

Rüyada karakoldan kaçmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada karakoldan kaçmak gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Rüyada karakoldan kaçmak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis karakolu görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada karakola düşmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada birini karakolda görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada polis ve karakol görmek evlatların hayırsız çıkacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada karakol ve polis görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karakola sığınmak meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada askeri karakol görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments