Rüyada karanlığa gitmek

Rüyada karanlığa gitmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, hanesine güneş doğacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Rüyada karanlığa gitmek gördüyseniz:

  • Belli iş ya da konularda kendi lehinize düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta gitmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine inanılır.

Rüyada karanlığa gitmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık yola gitmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada karanlık yolda arabayla gitmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulur.

Rüyada karanlık bir yere gitmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulur.

Rüyada karanlık odada ağlamak hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta ses duymak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments