Rüyada karanlık adam görmek

Rüyada karanlık adam görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık adam gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Rüyada karanlık adam görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıkta adam görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işarettir.

Rüyada karanlık bir adam görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta kaybolduğunu görmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi karanlıkta görmek kendisini işine veremeyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta top oynamak yıpranacağına, strese gireceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada karanlık odada oturmak gelirin tükeneceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta yıldız görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments