Rüyada karanlık köprü görmek

Rüyada karanlık köprü görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, işlerinde verimin artacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada karanlık köprü gördüyseniz:

  • Başka kişiler hiç sezdirmeden kendi planlarını sizinkilerin önünde uygulamaya çalışıyor olabilir.

Rüyada karanlık köprü görmek para kazanmasına da vesile olacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada asma köprü görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulur.

Rüyada köprü inşaatı görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada köprüde geçmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece köprüden geçmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köprücük kemiği görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan köprü görmek beklenilen takdiri alacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ipten köprü görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments