Rüyada karanlık mezar görmek

Rüyada karanlık mezar görmek düzeninin yıkılmayacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işlerin bozulacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık mezar gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız özel şeyler sizi birbirinize yakınlaştırabilir.

Rüyada karanlık mezar görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, herkesin yardımına koşacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta mezar görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak artık daha dikkatli davranacağına, birçok işin birlikte yapılacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık uçurum görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada işyerini karanlık görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta ateş yakmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments