Rüyada karanlık yüz görmek

Rüyada karanlık yüz görmek çevresinin genişleyeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yüz gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda sizi değiştirecek aktivitelerde yer almanız gerekebilir, size ait olmayan görev veya sorumlulukları size yüklemeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada karanlık yüz görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü karanlık görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta cami görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık asansöre binmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta koşturmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına delalettir.

Rüyada karanlıklar içinde kalmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine işarettir.

Rüyada karanlıktan kurtulmak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık gece görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments