Rüyada karanlıkta kedi görmek

Rüyada karanlıkta kedi görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta kedi gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal tartışmalara neden olabilir.

Rüyada karanlıkta kara kedi görmek kötü ve zor günler geçireceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta kedi görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta gemiye binmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yeni çalışmalara girişileceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta çalışmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada karanlık eve girmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada karanlık bir yol görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta namaz kılmak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek hasret çekenlerin birleşeceğine, iyi halinin kalmayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments