Rüyada karanlıkta oturmak

Rüyada karanlıkta oturmak tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, eline haram para geçeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıkta oturmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız gözünüzün önünde geçersiz kalabilir.

Rüyada karanlık yerde oturmak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık odada oturmak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta oturmak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık evde oturmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta yemek yemek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, paslı bir çiviye basabileceğine inanılır.

Rüyada ölüyü karanlıkta görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada karanlık mahalle görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada akşam karanlığı görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments