Rüyada karga ayağı görmek

Rüyada karga ayağı görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada karga ayağı gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Rüyada karga ayağı görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına işaret eder.

Rüyada omuzda karga görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karganın öldüğünü görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada pencerede karga görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada karga kesmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çektiği zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok karga görmek kötülüklerden uzak kalacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karganın ısırmasını görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü karga görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments