Rüyada karga eti görmek

Rüyada karga eti görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada karga eti gördüyseniz:

  • Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Rüyada karga eti görmek rakipsiz hale geleceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına inanılır.

Rüyada karga eti yemek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kargayla konuşmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işarettir.

Rüyada çok karga görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada karganın ısırmasını görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada karga emzirmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına delalettir.

Rüyada karga öpmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karga öldürmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments