Rüyada karga sürüsü görmek

Rüyada karga sürüsü görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, yüksek bir makamı olacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine tabir olunur.

Rüyada karga sürüsü gördüyseniz:

  • Her şey gerçekten yerli yerine oturuyor veya bozulmaya başlıyor.

Rüyada uçan karga sürüsü görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürü halinde karga görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işaret eder.

Rüyada karga sürüsü görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü karga görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, bolluk içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karganın elini ısırdığını görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada karganın ısırdığını görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah karga öldürmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine inanılır.

Rüyada karga vurduğunu görmek böylelikle yüzünün güleceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments