Rüyada karga uçurmak

Rüyada karga uçurmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok büyük destek vereceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, makam ve rütbe edineceğine, kızına daima sahip çıkacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada karga uçurmak gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, farklı kültürler veya felsefeler ilginizi çekebilir.

Rüyada uçan karga sürüsü görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, şansının artacağına yorulur.

Rüyada uçan karga görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada karganın uçtuğunu görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada karga uçurmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karganın uçmasını görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kargaları kovalamak doğru haber almaya, mal varlığında kayıplar yaşayacağına delalettir.

Rüyada karga saldırdığını görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına tabir olunur.

Rüyada evde karga görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments