Rüyada kargayla kavga etmek

Rüyada kargayla kavga etmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yolunun açılacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada kargayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda fırsatlar sizi bekliyor.

Rüyada kargayla kavga etmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve karga görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına yorulur.

Rüyada karga tarafından kovalanmak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah beyaz karga görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karga kuşu görmek kalabalıktan uzak olacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına delalettir.

Rüyada siyah büyük karga görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Rüyada kör karga görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada kargaların öldüğünü görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments