Rüyada karıncaya yem vermek

Rüyada karıncaya yem vermek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada karıncaya yem vermek gördüyseniz:

  • Sizi fazla ilgilendirmeyen işlere karışmanız yüzünden aşırı yorulabilirsiniz.

Rüyada karıncaya yem vermek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada ineğe yem vermek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı yemeye gitmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada aslana yem olmak iş sahibi olunacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada güvercine yem vermek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına yorulur.

Rüyada balık yemi görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada yemlik toplamak sorunlu zamanlar geçireceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada tavuğa yem vermek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments