Rüyada karısına tokat atmak

Rüyada karısına tokat atmak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına rivayet eder.

Rüyada karısına tokat atmak gördüyseniz:

  • Kısacası duygularınızın esiri olmayın.

Rüyada karısına tokat atmak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, işlerin düze çıkarılacağına yorulur.

Rüyada polise tokat atmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşa tokat atmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, maddi kriz yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneye tokat atmak kendisini üzen konuların kapanacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada birine tokat atmak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada çocuga tokat atmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, en çetin zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada kaynanaya tokat atmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments