Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yeni denemelerde bulunacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, parasının azalacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya inanılır.

Rüyada arkadaşının adet olduğunu gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını adetli görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine delalettir.

Rüyada arkadaşının adet olmasını görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının adet kanı görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının adet olduğunu görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada adet bezleri görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasının adet olduğunu görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments