Rüyada karısını boğazlamak

Rüyada karısını boğazlamak neredeyse mahkemelik olunacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısını boğazlamak gördüyseniz:

  • Sadece rutinden kurtulmak isteyeceğiniz bir süreçte olacaksınız.

Rüyada karısını boğazlamak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, aradığı kişiyi bulacağına rivayet eder.

Rüyada babayı boğazlamak yediği ekmeğin verimli olacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanı boğazlamak nimet ve berekete ereceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kedi boğazlamak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulur.

Rüyada adam boğazlamak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini boğazlamak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini boğazladığını görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek boğazlamak kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments