Rüyada karısını tokatlamak

Rüyada karısını tokatlamak yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, sevindirici şeyler duymaya, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısını tokatlamak gördüyseniz:

  • Olayların merkezinde olmak isteyebilir veya her konunun size bağlanmasını izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada karısını tokatlamak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine işaret eder.

Rüyada birini tokatlamak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını tokatlamak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına inanılır.

Rüyada oğlunu tokatlamak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi tokatlamak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada düşmanını tokatlamak ibadete ağırlık verileceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını tokatlamak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada erkek tokatlamak konforlu ve rahat hale geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments