Rüyada karısının eski sevgilisini görmek

Rüyada karısının eski sevgilisini görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısının eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Katılldığınız toplantılarda herkesin gözü üzerinizde olacak.

Rüyada eski sevgilinin karısını görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada karısının eski sevgilisini görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin eski karısını görmek sırtının yere gelmeyeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi ve karısını görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin karısını görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi karısıyla görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalettir.

Rüyada eski eşin yeni karısını görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada kocasının eski karısını görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments