Rüyada karnında ışık görmek

Rüyada karnında ışık görmek kötü duygularını yeneceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, maddi gücünün azalacağına inanılır.

Rüyada karnında ışık gördüyseniz:

  • Gizli ajandası olan kişilere dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada karnında ışık görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı ışıktan geçmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, geç de olsa huzura erileceğine alamet eder.

Rüyada ışığa koşmak günah işlemekten korunacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrik ışığı görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada ışıklı kelebek görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ışıklar görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ışığı yakamamak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada far ışığı görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Elif

Rüyamda hamile olduğumu çocuğun kime benzediğini gördüm karnımdan ışık çıkıyor vecocugu görüyordum karnımda kuran ayetleri yazıyordu okumaya çalışıyorum türkçe manasida yazıyor ama hızlı geçiyordu oğlumun adınızın Mehmet olduğunu duydum ablama gösterdim çocuk çok hareket ediyor ve elleri yüzü ışık sayesinde görünüyordu