Rüyada karnında kurbağa görmek

Rüyada karnında kurbağa görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, rızkının kesileceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine rivayet eder.

Rüyada karnında kurbağa gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplamalar nedeniyle, orantısız güç kullanımıyla halledilmeye çalışan işler söz konusu olabilir.

Rüyada karnında kurbağa görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane kurbağa görmek yeni bir hayat kuracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruklu kurbağa görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalettir.

Rüyada rengarenk kurbağa görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına delalet eder.

Rüyada yavru kurbağa görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, ticaretinin gelişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gölde kurbağa görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başında kurbağa görmek makam edineceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments