Rüyada karnını morarmış görmek

Rüyada karnını morarmış görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, huzurlu hissedileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada karnını morarmış gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada karnında morluk görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada karnını morarmış görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalet eder.

Rüyada mor çarşaf görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına alamet eder.

Rüyada mor ip görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor karanfil görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor ve sarı renk görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor eşarp görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü morarmış görmek dualarının karşılığını alacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments