Rüyada arkadaşının ayakkabısını giymek

Rüyada arkadaşının ayakkabısını giymek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz artık sizin için bir şey ifade etmiyor veya aynı amaca hizmet etmediğinizi düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada arkadaşının ayakkabısını giymek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ayakkabı giydiğini görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının topuklu ayakkabı giydiğini görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ayakkabısını giymek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin ayakkabısını giymek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, dara düşeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek ökçeli ayakkabı giymek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments