Rüyada kasık tıraşı olmak

Rüyada kasık tıraşı olmak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, güzel bir haber almaya, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda islami konularda da bilgi sahibi olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine delalettir.

Rüyada kasık tıraşı olmak gördüyseniz:

  • Bazı ufak sağlık problemleriniz olabilir.

Rüyada kasık tıraşı olmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına tabir olunur.

Rüyada kasıkta şişlik görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada kasık bölgesinde kıl görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kasık kıllarını kesmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kasık kılı yolmak spor yapmaya başlanılacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine işaret eder.

Rüyada kasık fıtığı olduğunu görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada kasık bölgesini traş etmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, vaaz ve nasihate işarettir.

Rüyada kasık kılı temizlemek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments