Rüyada katlı pasta görmek

Rüyada katlı pasta görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada katlı pasta gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketlerini doğru gözlemlemelisiniz.

Rüyada katlı pasta görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada katlanmış halı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada alt katta ev görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada alt katta oturmak sorunların ortadan kalkacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada alt kattan üst kata taşınmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada iki katlı otobüse binmek makam sahibi olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet eder.

Rüyada iki katlı ev yapmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments